My Profile

Profile Avatar
Orlando
Sondervanget 73
Kobenhavn K, REGION SJALLAND 1162
Denmark
20-67-49-30 http://www.programdersleri.com/smp39646
psg tröjaNär det gäller rättegången som kommer att fortsättas efter valet meddelade DKI Sirra att slutförandet av ärendet inte hade något att göra med politiken.
Även när det ska skjutas ut enligt honom, borde det inte vara mer än en vecka. 'Det har ingenting att göra med valet, för valet på 19. Om det skulle skjutas upp, det borde vara måndag som första omgången av valet', sa han Manchester United tröja i förbunden från jordbruksministeriet, South Jakarta, tisdag.
Nasrullah erkände djupt ångrar diktarens attityd genom att följa åklagarmyndighetens och Ahoks advokaters önskemål i samband med förseningens försening. 'Det är mycket imponerat att domarens oberoende avskräckas', sa han.
Dessutom sa han att fallet faktiskt inte var relaterat till valet DKI. Han nämnde, det borde inte finnas några säkerhetsproblem när åklagaren läste anklagelserna mot Ahok.
Nästa Nasrullah hävdar att det var ett försök att skydda Ahok från inrikesdepartementets avaktiveringsbrev om svaranden Ajax tröja stämdes i fem år i fängelse.
Han förklarade vidare att det kommer att skrivas och gå till advokatmötet och be om förtydligande avseende förseningen av att läsa kraven. Därför anses uttalandet av åklagaren som inte har materialets fullständighet betraktas som en ursäkt.
Som det är känt har Ahok rättegången beslutats att skjutas upp av domaren i Nord Jakarta.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.