My Profile

Profile Avatar
ElmoBoulton
71 Chemin Des Bateliers
Annecy, RHONE-ALPES 74000
France
04.86.27.44.00 http://www.whoizatrend.com/spanien/soriano-troeje-2016-1944/
til at score fra italien barn fodboldtrøjer tæt hold med
Vinderen var træneren Juan Carlos Osorio s tiende sejr siden siden han overtog sidste år.
Begge sider havde chancer i et åbent og spændende spil, men Jamaica blev slået ned ved deres efterbehandling, især fra Clayton Donaldson, der savnede fire klare chancer.
Der var dog ingen forstyrrelser i den anden kamp, ​​hvorimod Mexico tjente en 2-0 sejr over Jamaica - tog føringen efter 17 minutter i Pasadena gennem Javier 'Chicharito' Hernandez.
Den peruvianske fremadstræder syntes at bruge sin hånd til at score fra frankrig vm trøje tæt hold med 16 minutter tilbage og efter en lang forsinkelse, mens dommeren rådførte sig med sin assistent, mens han rådgav gennem et ørepropper, lod han målsætningen stå.
Mexico var den bedre side, og Oribe Peralta, som kom til Hernandez efter 77 minutter, scorede kun tre minutter senere efter en hurtig pause.
Edinson Cavani kom tæt på at udligne i de døende øjeblikke, men var bred med en chance og havde en anden reddet af Dani Hernandez.
I den anden ende var spanien vm trøje den jamaicanske keeper Andre Blake i god form og gjorde det godt for at holde holdet nede.
Uruguayerne, der vandt deres 15. titel i Argentina i 2011, skød Venezuela tilbage i anden halvleg, men manglede poise foran mål og Muslera forhindrede dem til at gå længere bagud med en fin redning fra Adalberto Penaranda i 68. minut.
Den diminutive strejker rose umarkeret for at finde et glimrende hoved i bunden af ​​nettet efter at Jesus Corona havde krydset fra venstre.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.