My Profile

Profile Avatar
Pauline
Busingstrasse 46
Grasbrunn, BY 85630
Germany
08106 33 92 89 http://www.servicodetraducao.com/Brasilien-Defender-Miranda-p-troje-6081
score mål fra ham og JuveMorata har
Higuain scorede begge mål på bare 10 minutter fra starten, den første gennem drevet og den anden efter volley, hvor Juve fastholdt deres Brasilien vm trøje 100 procent rekord med et tredje mål scoret af den anden nykommer Miralem Pjanic.
Real Madrid aktiverede en tilbagekøbsklausul over den spanske angriber om sommeren, der sluttede sin succesrige toårige karriere i Torino.
Den argentinske bombefly har nu scoret tre mål i flere optrædener til de italienske mestere, da den blev bragt ind med en italiensk overføringsrekord fra Napoli, men Higuain sagde, at han igen vil score mål fra ham og Juve.
Morata har scoret to mål i 10 optrædener for Zinedine Zidane 's hold indtil videre, men det anses ikke for at være en starter i hans spil.
Simone Inzaghi kunne ikke lade være med at rose sine fantastiske præstationer af Ciro Immobile, da hun kom til Lazio i sommeroverføringsvinduet. Lazio er nu med Immobile er i 4. pladsens position, mens serien med en samling på 21 point. De vil stadig forsøge at gøre deres bedste for at bevare deres ambition om at kvalificere sig til Europa næste sæson.
Hidtil i denne sæson Uruguay vm trøje har Torinos tidligere spiller faktisk scoret 9 mål på én gang med Biancoceleste, og han scorede også et mål i Lazios 2-1 tynde sejr over Sassuolo i 11. Serie A giornata. Italiensk landslag midtbanespiller Claudio Marchisio er optimistisk, hans side vil slå Spanien i deres åbningsgruppe C kamp søndag den 10. juni 2012 kl. 23.00 Western Indonesia Time.
Den 23-årige vil vende tilbage til Juventus Stadium på fredag ​​for en World Cup-kvalifikation med Spanien at hævne for en sejr over Italien efter deres nederlag i de sidste 16 af Euro 2016.
JamalGree http://www.anusornproducts.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=185424 PaulineKr
DeanneKno http://tomyteam.no/UserProfile/tabid/61/userId/522541/language/en-US/Default.aspx AndrexwF
ShayFanny http://forum.galtuntepe.com/index.php?topic=322198.0 JoesphMcc
DwainPhif http://www.bohundance.org/bh_mov/496548 Hildegard
ThelmaMuh http://www.oyama.cn.com/home.php?mod=space&uid=228469&do=profile QILNelson
Elenafysc http://used.ptscvn.com/UserProfile/tabid/134/userId/68380/Default.aspx MauricioH

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.