My Profile

Profile Avatar
Hope
86 Acheron Road
Wurruk, VIC 3850
Australia
(03) 5372 7270 http://www.mydescubrimientos.com/
sånnDet var ikke traumatisk han var fotballdrakter barn med trykk god spiller men jeg tror
Alexandre Lacazettes Arsenal karriere har blitt besvimet av langvarig skade, ifølge lederen, med angriperen håper å tvinge seg inn i siden for Europa League-båndet mot CSKA Moskva.
Arsène Wenger mener Lacazette spilte gjennom et kneproblem flere uker tidligere i sesongen, og påvirket hans prestasjon. Det problemet har blitt korrigert ved kirurgi, og Lacazette er helt passform, men Wenger kan likevel velge å beholde sin tidligere rekord-signering på benken en gang i kvartfinalen han mener er '50/50'.
Arsenal-fansen advarte over Europa League 'hot potato' i Moskva
'Jeg tror vi er [klar til å se det beste av Lacazette] fordi jeg skjønner nå at han ikke var selv en stund,' sa Wenger. 'Det forklarer hvorfor hans mål tørket ut. Han var alltid tilstøtende - 'Jeg er OK, jeg er OK' - men spillere er sånnDet var ikke traumatisk han var en fotballdrakter god spiller men jeg tror i de siste syv, åtte spillene han spilte, at han ikke var helt fri med kneet. Dessverre i vår jobb trenger du kroppen din, og det er derfor når du ikke er 100%, kan du ikke leke bra. '
Wenger har tidligere blitt snakket om sin tilnærming til franske fremover etter å ha slått ham fra start XI i flere kamper, inkludert turen til Manchester City. Lacazette ble også erstattet regelmessig, et faktum Wenger satt ned til spilleren å være 'litt mindre skarp' enn nødvendig.
Med Pierre-Emerick Aubameyang cup-bundet, vil Lacazette konkurrere med Danny Welbeck for senter-fremoverrollen mot CSKA, med det første beinet hjemme på torsdag kveld. 'Lacazette er klar til å starte,' sa Wenger. 'Jeg har ikke bestemt meg om han vil, men han er tilgjengelig og klar til å starte.'

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.